Türkçe
Ana SayfaHaberlerBEV 22.Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi...
BEV 22.Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi...
02 Aralık 2025

- BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI’NIN YENİ BAŞKANI ADNAN SÖZERİ OLDU…

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın 22.Olağan Genel Kurulunda, bir önceki dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Adnan SÖZERİ BEV Yönetim Kurulu Başkanlık görevini üstlendi.

BEV Mütevelli Heyeti Üyeleri’nin büyük ilgi gösterdiği genel kurul; Dr. Aytuğ ONUR ’un divan başkanlığında Av.Öztürk YAZICI  ve Prof.Dr. Yüksel ÖZKAN’ın divan heyeti üyeliği ile BALKANTÜRK EVİ BEV Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

 Yeni dönemde yönetim kurulunda; Adnan SÖZERİ, Av. M.Olcay DURGUNLU, Fatma KÜÇÜKER, İlhan USLU, Y.M.M Mümin PEKCAN, Serdal CAN, Ferruh ASLANOBA, Sedat SÜNNETÇİOĞLU, Şeref YOLDAŞ, Selim AYKIRCA, Murat YENGİNER, Alp NASYALÇIN, Ferdun ŞEN, Ender PAMİROL yer aldı.

Genel Kurul sonunda 2021-2025 dönemindeki başarılı çalışmaları ve emekleri için İlhan USLU’ya   takdim edilen hediye sonrası,  katılımlarından dolayı tüm mütevelli heyeti üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.

İlginizi Çekebilir
BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI’NDAN EĞİTİME DESTEK… NÜKHET DURU ÖĞRENCİLER İÇİN SÖYLEDİ… EĞİTİME “DURU” DESTEK…   BURSA - Eğitime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarıyla örnek olan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı‘nın
Yeşim Tekstil CEO’su Şenol ŞANKAYA’yı ziyaret eden BEV Yönetim Kurulu eğitim zincirine güçlü bir halka daha eklemenin gururu ve sevincini yaşıyoruz. DEDİ BEV Başkanı İlhan USLU ,Yönetim Kurulu Üyeleri
BEV MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Mütevelli Heyet toplantısı gerçekleştirildi ve mali konular değerlendirildi. BALKANTÜRK Evi Konferans Salonu'nda
Tüm Hakları BALKANTÜRK'e aittir © 2015 -2026 Balkantürk Eğitim Vakfı
Design and Code by Plazatur.com
Google Play den İndirin App Store dan edinin